Events

Årets Juleevent, vinsmagninger eller private dining? Vi har en masse at tilbyde.

Hos Vinum Historia glæder vi os over, at have muligheden for at tilbyde vores kælder til en hel del forskellige arrangementer og selskaber. Vi har både plads til julefrokost, private dining, vinsmagninger og en hel del mere. 

ÅRETS JULEEVENT!

På Vinum Historia holder vi i år et juleevent, med bingo, præmier, gløgg og en masse dejlig julestemning. Skal du have chancen for at vinde en flaske vin og have en fantastisk aften? Så tilmeld dig dette event, og så lover vi at du får opfyldt dit juleønske.

Hvis du har spørgsmål til selve eventet, så skal du endelig ikke holde dig tilbage.

 – Koster 100 kr. for deltagelse med 1 plade og et glas velkomst gløgg –  Med start kl. 18:00

16.12.2023

   – Flere events nedenfor – 

  Vinsmagning

   Hos Vinum Historia er vi stolte af, at have muligheden for at holde fantastiske vinsmagninger. Hos os er hyggen højt prioteret, men uden at ofre kvaliteten. 

   Vi afholder private vinsmagninger for grupper af mindst 6, så hvis du står og søger en fantastisk aften med vennerne eller står og planlægger et firmaevent, så er en vinsmagning altid et godt bud. Her får du både underholdning, samtidig med at du lærer noget fra nogle af vores dygtige medarbejdere. 

   Vores prisklasser variere i forhold til mængden og kvaliteten af vinen, men med alle vores pakker medfølger charcuterie og små snacks. 

   – med det sagt er vi meget fleksible, så hvis der er noget i ønsker, eller ikke ønsker, er vi sikre på at vi nok skal finde ud af noget. 

   For at høre mere, skal i bare sende en forspørgsel i formularen til højre, hvori i angiver jeres ønsker.