Events

Hos Vinum Historia glæder vi os over, at have muligheden for at tilbyde vores kælder til en hel del forskellige arrangementer og selskaber. Vi har både plads til påske- julefrokost, private dining, vinsmagninger og en hel del mere. 

Dato: 24. maj 2024 – 17.00-19.00

Pris: 425 DKK pr. person          

Maks. kapacitet: 24

Sommervine

Oplev en aften fyldt med varme sommervibes og vinoplevelser i vores stemningsfulde vinkælder! …

Læs mindre...

Kom og oplev en uforglemmelig vinoplevelse i vores vinkælder midt i hjertet af København! Lad os forkæle dine sanser med syv unikke vine – røde, hvide og roséer – nøje udvalgt til at fremhæve smagsoplevelsen. 

Vores vinkælder vil være fyldt med stemning og hygge, og for at fuldende oplevelsen vil der være lækre delikatesser og et charcuteri-bræt med friskbagt brød til at ledsage din vinoplevelse. Lad os sammen skabe minder og nyde det bedste, som vinens verden har at tilbyde.

 – Flere events nedenfor – 

Vinsmagning

  Hos Vinum Historia er vi stolte af, at have muligheden for at holde fantastiske vinsmagninger. Hos os er hyggen højt prioteret, men uden at ofre kvaliteten. 

  Vi afholder private vinsmagninger for grupper af mindst 6, så hvis du står og søger en fantastisk aften med vennerne eller står og planlægger et firmaevent, så er en vinsmagning altid et godt bud. Her får du både underholdning, samtidig med at du lærer noget fra nogle af vores dygtige medarbejdere. 

  Vores prisklasser variere i forhold til mængden og kvaliteten af vinen, men med alle vores pakker medfølger charcuterie og små snacks. 

  – med det sagt er vi meget fleksible, så hvis der er noget i ønsker, eller ikke ønsker, er vi sikre på at vi nok skal finde ud af noget. 

  For at høre mere, skal i bare sende en forspørgsel i formularen til højre, hvori i angiver jeres ønsker.

   – Flere events nedenfor –